Активісти підвищили рівень безпеки – потенційно небезпечних зупинок

Окремої уваги та обов’язкового вирішення потребує питання безпеки на зупинках громадського транспорту. Щороку в Україні через недбалість водіїв гинуть люди, що очікують на зупинках свій транспорт. Суми, на жаль, не є винятком – на зупинці «Сумсільмаш» сталася трагедія. Подібні жахливі випадки не повинні повторитися.

  а1      а2

Саме тому, активісти партії цього року обрали не зовсім звичний формат участі у толоці – працюючи на зупинках громадського транспорту, де є підвищена небезпека для життя і здоров’я людей. Партійці поприбирали сміття на території зупинок й ініціювали нанесення яскравої, видимої здалека відповідної дорожньої розмітки. А понівечені вандалами лавочки – перефарбували у яскраві кольори.

а5      а6

а8      а9

«Ми прагнемо щоб водії були більш обачні за кермом і не порушували правила дорожнього руху, а пішоходи, відповідно, почували себе в безпеці – заявив керівник секретаріату партії Олег Роговенко – високі вимоги до комфортного соціального середовища наближають нас до країн першого світу». «Тому необхідно, щоб зупинки у містах мали належний вигляд і відповідали стандартам якості» – додав до його слів голова Сумської районної організації партії «Солідарність» Вадим Акпєров.

а3      а4

Толока викликала жвавий інтерес у Сумчан. Небайдужа Сум’янка звернулась до активістів із пропозицією благоустрою інших зупинок громадського транспорту. За її словами існує ще багато не обладнаних зупинок, які небезпечно межують з проїжджою частиною. Активісти пообіцяли звернути окрему увагу на вказані об’єкти, а за потреби звернутись у відповідні органи. Заплановано системно дбати про благоустрій міста для безпеки і здоров’я Сумчан.