Оформити субсидію допоможуть волонтери

У Сумах відкрито безкоштовну юридичну консультацію з оформлення субсидій та інших соціальних виплат. Незабаром цю добру справу буде поширено на всі міста й райони області.

Для багатьох громадян, хто має право на субсидію, основною проблемою є саме процес її оформлення. Не кожен зможе без сторонньої допомоги розібратися в хитросплетіннях бюрократичних процедур. І справа тут не тільки в ходінні по кабінетах і чергах за довідками. Складнощі можуть виникати і з заповненням декларацій. То що ж робити в такому випадку?

На щастя, всі бажаючі тепер можуть отримати безкоштовну допомогу в розв’язанні «паперової проблеми». Це стало можливим завдяки партійним активістам «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та юристам-волонтерам з громадської організації «Правова допомога», які відкрили безкоштовну юридичну консультацію для населення.

4

«Ми започаткували цей спільний партійно-волонтерський проект, бо вважаємо своїм обов’язком зробити все, щоб кошти, виділені державою на субсидії чи інші соціальні виплати, дійшли до кожного, хто має на це право. Тож, якщо вам складно оформити документацію, будь ласка – звертайтеся до нашої консультації, і юристи-волонтери допоможуть вам безкоштовно», – повідомив юрист секретаріату Сумської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Андрій Сухоставець, куратор проекту.

2

Консультують громадян майбутні правники. Ці юристи-волонтери вже набули успішний досвід надання безкоштовної юридичної допомоги населенню в рамках проекту «Юридична клініка». І до нового проекту вони підготувалисядуже серйозно й відповідально: пройшли у соціальних службах навчання з питань оформлення житлових субсидій і соціальних виплат учасникам АТО та їх родинам.

Безкоштовну юридичну консультацію з оформлення житлових субсидій, соціальних виплат учасникам АТО та їх родинам, а також інших питань можна отримати з 15:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю (в робочі дні) за адресою: м. Суми, вул. Горького, 23/1. 

3