«Ми всі хочемо одного – щоб настав мир»

  У неділю 18 жовтня жителі Хіммістечка збиралися до гостинно їзали БК «Хімік» на святковий концерт. Він був присвячений донорам, але запрошували на нього всіх бажаючих.

Глядачів зібралося чимало – адже окрім концерту, підготовленого юними і дорослими артистами БК «Хімік», на учасників свята чекав сюрприз від кандидата в депутати обласної ради директора Сумського обласного центру службикрові Наталії Трофименко та кандидата в депутати Сумської міської ради ОксаниМалюк. Ним став енергійний та запальний виступ популярного сумського дуету «TWO VOICES». Сумчани особливо запам’ятали своїх земляків – фіналістів шоу Х-фактор Олексія Стрічку та Івана Афанасьєва, а тому не могли не скористатися нагодою почути наживо і добре відоміпісні, переспіванідуетом, і їх нову авторську роботу. Невичерпна енергія хлопців змусила пританцьовувати навіть бабусь. Учасниківта гостей концерту привітав губернатор Сумщини Микола Клочко.

«Ми всіхочемо одного – щоб настав мир. І я бажаю вам, щоб не відбулося якнайскоріше, щоб у нашому житті було більше місця для таких чудових свят, для радості. Ми знаємо, що наше майбутнє життя і процвітання нашої держави буде залежати від того вибору, який нам потрібно зробити наступної неділі, 25 жовтня. Тому дуже важливо зараз добре обдумати цей вибір… Після свята глядачі ще довго не хотіли розходитися. І покиодні з захопленням фотографувалися разом із сумськими зірками, інші обступили голову Сумської облдержадміністрації та кандидатів у депутати, щоб розповісти їм про свої проблеми й негаразди. Таким чином, зустріч стала не лише дуже приємною, а й корисною для всіх ї їучасників.

концерт 077 концерт 094