Сумські спортсмени із радіоорієнтування переможці Чемпіонату Європи

Сумська територіальна організація «Блок Петра Порошенка «Солідарність» підтримала сумських спортсменів у Чемпіонаті Європи  зі спортивного радіоорієнтування,  що проходив у місті Замостя, Республіка Польща. У складі збірної України виступали сумські спортсмени РусланНадточий, його молодший брат Ростислав Надотчий,  а також їх тренер Максим Редька.

Спортсменам потрібно було подолати дистанцію 10 кілометрів і знайти необхідні пункти. Завдяки спортивній підготовці, витривалості, вмінню швидко орієнтуватися на місцевості збірна України перемогла в Чемпіонаті. В особистому заліку  наші земляки Руслан Надточий став чемпіоном Європи,  а його брат Ростислав Надтчий- бронзовим призером. За словами їх тренера Максима Редьки, це не вперше, коли сумчани підкорюють європейський олімп із цієї спортивної дисципліни й демонструють переконливі результати.

Втім така участь у престижних змаганнях відбувається завдяки підтримці небайдужих сумчан, партнерів і меценатів, які допомагають в організаційних питаннях. Зокрема, завдяки партійцям  Блоку Петра Порошенка «Солідарність»Ігору Кривозубу, Марині Нагорній, Сергію Лукашу, Георгію Сахнюку, Олені Ситник, із року в рік вдається тріумфувати на престижних змаганнях, коли  підіймається український прапор на європейському флагштоціта звучить Гімн України.Відтепер сумські спортсмени готуються до наступного сезонуй нових перемог: ЧемпіонатуЄвропи, що пройде для юнаків устолиці Норвегії, та Чемпіонату світу для дорослих спортсменів, що стартує в Болгарії, в м. Албена.

Лідери територіальної організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» говорять, готові й надалі підтримувати наших спортсменів і привертати увагу суспільства до здорового способу життя, реалізації спортивного потенціалу молоді на міжнародній арені.