Одна з сумських вулиць відтепер буде носити ім’я Олександра Шапаренка

Перша табличка з ім’ям видатного спортсмена з’явилася на одному з корпусів Сумського центру професійно-технічної освіти, який у 1965 році закінчив відомий земляк.

З нагоди 70-ліття олімпійського чемпіона, почесного громадянина Сум Олександра Шапаренка в обласному центрі відбулася низка урочистих заходів, один з яких пройшов в Сумському центрі професійно-технічної освіти. Відтак, саме на стіні однієї з будівель навчального закладу було прикріплено першу табличку з назвою вулиці, яка відтепер носить ім’я Олександра Шапаренка.

«Вулиця Рози Люксембург це вже історія. Відсьогодні наш навчальний заклад знаходиться на вулиці олімпійського чемпіона Олександра Шапаренка, який є справжньою гордістю Сум», – зазначив депутат від фракції «БПП «Солідарність» в Сумській міськраді, директор Сумського центру професійно-технічної освіти Віталій Мельник.

Олександр Шапаренко особисто взяв участь у відкритті першої таблички з новою назвою вулиці та поспілкувався з учнями Сумського центру професійно-технічної освіти.

DSCN1689 DSCN1694