За наполяганням «Солідарності» в Шостці маршрутки продовжать курсувати після 20:00

Враховуючи багаточисельні звернення жителів мікрорайону Капсуль та зважаючи на те, що після 20:00 з мікрорайону перестає ходити громадський транспорт, міська організація партії «БПП «Солідарність» ініціювала додати рейс у вечірні години: з вулиці Березова Роща о 21:30 та о 21:00 з вулиці Дзержинського.

Відтак, з 4 квітня цього року після 20:00 можна буде доїхати до мікрорайону Капсуль та виїхати з нього за три гривні, скориставшись маршруткою, а не викликаючи дороговартісне таксі. Адже наразі, окрім таксі, заплатити за яке не кожному по кишені, доїхати до міста у повечірні години просто неможливо. Додатковий рейс має вирішите це питання з початком квітня.

«Велика кількість листів від капсульчан й зрушили транспортне питання з мертвого місця. Ми з колегами-депутатами розглянули його першочергово на першому ж засіданні промислової комісії. Зустрілися з перевізниками, запропонували їм організуватися в групу, обрати голову та актив. Після чого знайшли спільне вирішення: додати рейс у вечірні години: з вулиці Березова Роща о 21-30 та о 21-00 з вул. Дзержинського», – зазначив депутат міськради від Шосткинської міської організації партії «БПП «Солідарність» В’ячеслав Медведь.

Також найближчим часом, на кінцевих зупинках в мікрорайоні мають з’явитися таблички з розкладом руху маршруток, автобусу у вечірні години та номеру телефону «гарячої лінії» виконкому.

DSC_0171 DSC_0165