В Білопільському районі є всі передумови для створення дитсадка – депутати облради

На цьому під час робочої поїздки до села Рижівка, що на Білопільщині, наголосили депутати фракції «Солідарність» в Сумській облраді Володимир Токар та Дмитро Нагорний.

Депутати відразу взяли до уваги прохання жителів Рижівки щодо необхідності пофарбувати загальну огорожу навколо сільського кладовища та облагородити його. Відтак, за підтримки депутатів дане питання було вирішено.

«Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні та війну на сході, напередодні Великодніх свят люди мають відчувати наближення великого свята, тому й було прийнято рішення надати необхідну матеріальну допомогу для впорядкування території прилеглої до кладовища», – розповів Володимир Токар.

Разом з керівництво району та села депутати оглянули місцевий будинок культури, спортивний зал, пам’ятник загиблим у ІІ Світовій війні та обговорили перспективи створення місцевого дитячого садка.

«Зі слів місцевих жителів стало зрозуміло, що в селі є нагальна потреба повноцінної роботи дитсадка. Для створення дитсадка є всі передумови, тому фракція «Солідарність» візьме це питання на особистий контроль і депутатський корпус облради нас в цьому підтримає», – висловив сподівання Дмитро Нагорний.

rigovka_2 rigovka_3

rigovka_4 rigovka_6