Володимир Токар передав Великодні кошики малозабезпеченим сім’ям Білопільщини

Під час чергового візиту на Білопільщину депутат фракції «Солідарність» в Сумській облраді відвідав декілька сіл, поспілкувався з місцевими жителями та передав подарунки до Великодня малозабезпеченим та самотнім людям.

«Як і обіцяв, згідно графіку відвідую населені пункти свого округу. Виконувати свої обіцянки перед людьми – це моя особиста справа принципу», – прокоментував свій візит на Білопільщину Володимир Токар.

Під час Великодніх свят традиційні християнські цінності, а саме – увага до малозабезпечених, самотніх, хворих, усіх, хто потребує особливої опіки і уваги, повинні бути на першому місці – переконаний депутат.

«Я добре знаю Білопільський район, потреби людей, які там проживають. До мене звертаються за порадами, допомогою, підтримкою. Що в моїх силах, я вирішую і, як депутат обласної ради, залучаю до цих справ своїх однопартійців, співпрацюю з керівниками району та місцевих рад. Тож відразу відгукнувся на прохання директора Білопільського районного територіального центру соціального обслуговування Наталії Циганок щодо виділення допомоги підопічним її установи», – розповів Володимир Токар.

«Ми відвідали всіх наших підопічних – вкрай вразливих незахищених громадян», – розповіла Наталія Циганок. – І  увага та невеличкі подарунки додають людям настрою, а значить – здоров’я. За два попередні дні ми вже побували у Жовтневому, Марківці, Річках, Вирах, Рижівці, Павлівці, Гуринівці, Горобівці, Верхосулці.

За словами Наталії Циганок, люди приємно дивуються та щиро дякують Володимиру Токарю, якого багато з них знає особисто. Територіальний центр соціального обслуговування приєднуєся до цих слів, адже слова Володимира Токаря ніколи не розходяться зі справами.

13091626_847925768669599_510568996_o (1) 13090857_847925798669596_1193046386_o