Жовтневе та Рижівка приймали привітання від депутата

Депутат фракції «Солідарність» в Сумській облраді Володимир Токар взяв участь у святкуванні Дня селища Жовтневе та Дня села Рижівка Білопільського району.

«На Білопільщині всі селища та міста мають багаторічну історію, тут живуть і працюють доброзичливі люди, які завжди демонструють єдність і згуртованість, а тому спільними зусиллями ми зможемо вирішити будь-які питання та проблеми. Фракція «Солідарність» в облраді буде робити все можливе, щоб забезпечити гідне життя кожного мешканця, сприяти розвитку та процвітанню громади, втілювати нові проекти та можливості для підвищення рівня життя людей. Щиро вітаю вас зі святом! Впевнений, що разом з вами ми зможемо втілити найсміливіші плани для майбутнього нашого краю», – зазначив Володимир Токар.

IMG_1854

У святкові дні депутат не обмежився вітальними словами та зробив подарунки громаді. Так, у Жовтневому Володимир Токар вручив подарунок місцевій футбольній команді та зустрівся з дитячим колективом сучасного танцю «Фантазія» Жовтневого будинку культури. Юні танцівниці днями вибороли гран-прі конкурсу в Запоріжжі, участь в якому фінансував Володимир Токар. За здобуту перемогу Володимир Миколайович пообіцяв дівчаткам організувати поїздку на базу відпочинку.

У Рижівці Володимир Токар втілив у реальність давню мрію селян – мати свою футбольну команду. Депутат допоміг фінансово місцевій футбольній команді. Тож тепер рижівці захищатимуть честь села на футбольному полі.