Депутат «БПП «Солідарність» презентував оборонне підприємство Шостки на міжнародному рівні

В Сумах відбулася ХІІІ Міжнародна виставка міжрегіональної і зовнішньоекономічної співпраці «Слобожанський міст-2016», під час якої всі бажаючі мали змогу ознайомитися з виробничими здобутками 40 підприємств Сумщини. Виробничі потужності лідера «Укроборонпрому» КП «Шосткинський казенний завод «Імпульс» представляв депутат фракції «БПП «Солідарність» в Шосткинській міськраді В’ячеслав Медвідь.

Лідери машинобудування, переробної, легкої промисловості, енергетичного комплексу, туризму, освіти та інформаційних технологій цими днями були в епіцентрі уваги, як сумчан так і відвідувачів з інших областей та гостей з-за кордону.

Серед підприємств до яких була прикута найбільша увага відвідувачів виставки – казенне підприємство «Шосткинський казенний завод «Імпульс» – єдине на Україні підприємство, що в замкненому циклі виготовляє капсульну  продукцію та засоби ініціювання промислових вибухових речовин.

«Наше підприємство, засноване у 1848 році, і сьогодні зберігає своє головне призначення. Без продукції «Імпульсу» неможливий видобуток руди, вугілля, щебеню, неможливе функціонування вітчизняної металургії. Маючи досвід роботи з вибуховими матеріалами, ми розширили асортимент товарами народного вжитку – феєрверковими виробами, салютними установками. Подібних підприємств у світі одиниці, а в Україні взагалі аналогів немає», – розповів  В’ячеслав Медвідь.

Також варто відмітити, що оборонне підприємство Сумщини 12 раз поспіль стає переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

Відвідувачі міжнародного бізнес-форуму з великою зацікавленістю ознайомилися з презентацією заводу «Імпульс», залишивши схвальні відгуки та побажання шосткинцям подальшого розвитку, злагодженості дій, нестандартних стратегічних рішень.

DSC05958 DSC06141