Анатолій Річкаль подарував нову форму Черепівським футболістам

Перший заступник голови Сумської облради, депутат фракції «БПП «Солідарність» вручив комплекти нової форми футбольній команді села Черепівка Буринського району. Як виявилося – нове «обмундирування» черепівських футболістів стало фартовим, вони у запеклій боротьбі перемогли команду села Успенка.

Як підкреслив Анатолій Річкаль, футбол в селах потрібно підтримувати. Адже молодь залишається там, де для неї створюються належні умови, де розвивається спорт. Він нагадав нинішнім гравцям черепівської команди, що в 1979 році футболісти з Черепівки виграли першість Сумської області. До речі, саме в «золотій» команді грав і Анатолій Річкаль, який народився та виріс у селі Черепівка.

Як додав один з ветеранів, легенда футболу Буринщини директор Успенської школи Павло Качур, привчати до футболу потрібно з дитинства. Відбирати кращих хлопчаків, і займатися з ними дуже серйозно. У селах є талановиті юні футболісти, а от таких гарних умов, які створюються, в містах, тут немає.

ФК «Черепівка» – це єдиний футбольний клуб, який за роки новітньої історії Буринщини, постійно бере участь у чемпіонаті району. Завдяки наполегливим тренуванням черепівським футболістам за рахунку 2:1 вдалося в черговий раз перемогти успенців.