У Мезенівці відкрито фізіотерапевтичний кабінет із сучасним обладнанням

За сприяння депутата фракції «Солідарність» в облраді Юрія Яремчука та його колеги-однопартійця, голови Краснопільської райради Віталія Савоненка жителям села Мезенівка, що на Краснопільщині, відтепер можна у рідному селі пройти процедури із застосуванням УВЧ, інгаляції, тубус-кварцу, а не долати десятки кілометрів до Сум, витрачаючи час та гроші.

Урочисто відкриваючи кабінет, Юрій Яремчук повідомив, що в планах найближчим часом встановити у приміщенні лікувального закладу нові вхідні двері, придбати мікроскоп та сухожарову шафу, кошти на придбання якої виділив депутат фракції «Солідарність» в облраді Олег Остапенко.

Відкриття процедурного кабінету співпало ще з однією приємною подією. У рамках реалізації Року охорони здоров’я на Краснопільщині та за особистої ініціативи Юрія Яремчука на базі Мезенівської Амбулаторії загальної практики сімейної медицини працювала бригада лікарів різного профілю Сумської обласної клінічної лікарні. Сільські жителі мали змогу пройти поглиблений медичний огляд у досвідчених лікарів: ендокринолога, окуліста, невропатолога, гінеколога, а також обстеження на УЗД, здати необхідні аналізи у пересувній клініко-діагностичній лабораторії. Загалом на прийомі у лікарів побували більше 100 жителів територіальної громади. Довелося чути дуже гарні відгуки про виїзну форму медичного обслуговування від сільських жителів.

«Такий вид медичного обслуговування жителів села добре зарекомендував себе на Краснопільщині, як зручний і якісний. Будемо і надалі продовжувати подібну практику медичних оглядів», – зазначив депутат Юрій Яремчук.