Дмитро Хандурін ініціює встановлення світлофору на аварійно небезпечному перехресті по вулиці Ковпака

У зв’язку з жахливим ДТП на пішохідному переході по вул. Ковпака, на найближчу сесію депутат фракції «Солідарність» в Сумській міськраді пообіцяв підготувати депутатський запит «Про встановлення» лежачого поліцейського «або світлофора на перехресті».

На думку Дмитра Хандуріна, дане обладнання перехрестя необхідно з багатьох факторів: регулярні ДТП з травмуванням людей; розташування поруч медичних установ (лікарні, диспансери, госпіталь і т.д.) та велике скупчення транспорту, адже це кінцева зупинка транспортних маршрутів.

«Сподіваюся на активну допомогу депутатів у вирішенні цього питання, з ким розділяю свій округ, а так само закріплених на сусідніх округах», – зазначив Дмитро Хандурін.

Нагадаємо, 18 серпня, на вулиці Ковпака в районі проїзду в бік обласної дитячої лікарні відбулося ДТП. Автомобіль «ВАЗ» скоїв наїзд на жінку, яка переходила по пішохідному переходу дорогу з двома дітьми. В результаті аварії всі троє пішоходи отримали серйозні тілесні ушкодження, з якими були доставлені в лікувальні установи міста.