Шосткинський дитячий садок «Росинка» отримав новий дах

Такий результат роботи депутатів фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» в Шосткинській міськраді Тамари Полевик та В’ячеслава Медведя. Народні обранці за дорученням батьків малечі мікрорайону «Капсуль» протягом літа плідно попрацювали з міською владою та адміністрацією дошкільного навчального закладу на предмет його утеплення та ремонту.

Ще три місяці тому було замінено старі балконні рами в найбільш «холодних» приміщеннях садку на нові теплозберігаючі склопакети. «А зараз, у кінці вересня, маємо ще один вагомий результат – завершуються ремонтні роботи на даху дитсадка», – зазначила завідувачка «Росинки» Людмила Авраменко.

«Ми з колегою-депутатом вже поріднилися з цим дитячим садком,  й на даху, й в підвалі побували не раз. Тепер будемо всі зусилля докладати, аби в «Росинці» запрацювала англомовна, футбольна та інші спеціалізовані групи. Не на кожному окрузі є такий дитсадок в оточенні соснового лісу та чистого повітря. Тому, вважаю, що нам пощастило – опікуватися таким дитячим закладом», – розповів В’ячеслав Медведь.

unnamed-1 unnamed-5

unnamed-3 unnamed-4