На Охтирщині будується сільський мега-спортивний комплекс

Депутат фракції «Солідарність» в Сумській облраді Володимир Зубко ініціював будівництво у селі Комиші Охтирського району, на базі місцевої школи сільського спортивного комплексу «Ташань» нового покоління. Про це повідомив голова Охтирської райради, депутат фракції «БПП «Солідарність» Роман Бублик.

«Його будівництво – це великий крок у розвитку фізичної культури та спорту не тільки в Комишах, а й усієї Охтирщини, адже в планах приймання на ньому змагань різного рівня», – зазначив Роман Бублик.

На сьогодні проводиться робота щодо включення будівництва міні-поля з штучним покриттям в селі Комиші до Програми Федерації футболу України з розвитку масового футболу.

До комплексу входитиме сучасне футбольне поле, міні-поле зі штучним покриттям, волейбольний майданчик, бігові доріжки, тренажерна та ігрова зона тощо. Паралельно розпочаті роботи з будівництва огорожі, але погодні умови за останній тиждень трохи внесли в будівництв свої корективи.

«Головний акцент ми робимо на всю громаду села, а не тільки на учнівську молодь. Тепер всі без винятку зможуть поліпшувати свою фізичну підготовку та з користю для здоров’я проводити свій вільний час»,- наголосив Роман Бублик.

Директор Комишанської ЗОШ Микола Лук’янов повідомив, що Володимир Зубко постійно опікується будівництвом спортивного комплексу, постійно приїжджає та допомагає матеріально.

Офіційне відкриття спортивного комплексу «Ташань» планується на весну 2017 року.

GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA