Тростянецька школа № 2 відзначила 80-річний ювілей

Депутати фракції «БПП «Солідарність» в Тростянецькій райраді завітали до навчального закладу, щоб привітати з ювілеєм педагогічний колектив та учнів.

Школа пройшла великий і тернистий шлях та за роки свого існування зробила неоціненний внесок у розвиток, навчання та виховання молодого покоління, стала осередком, де плекають патріотизм, духовні ідеї, закладають міцний фундамент знань. Заслуга у цьому великого, дружнього, працьовитого і творчого колективу учителів, батьків і учнів.

609 616

Урочисте святкування ювілею домівки поколінь розпочалося із відкриття класу географії, у якому встановлено мультимедійну систему. Та на цьому приємні новини не закінчилися. Урочисто відкрили і оновлений шкільний музей, де для всіх присутніх провели коротку екскурсію у минуле, нагадавши цікаві факти з історії навчального закладу.

В урочистий день ювілею відбувся і святковий концерт. Насичена концертна програма розпочалася з перегляду слайдів про історію й сьогодення навчального закладу та гімном школи. У ході заходу багато теплих слів на адресу шкільної родини пролунало від керівництва району, зокрема голови Тростянецької райради, депутати фракції «БПП «Солідарність» Андрія Коржа.

614 612

Увесь концерт був наскрізь пронизаний щирими словами на адресу тих, хто творив історію школи, навчав і виховував в її стінах кілька поколінь, вчить і вчиться тут зараз, розбудовує і розвиває цей навчальний заклад. Словом, без уваги не обійшовся жоден винуватець свята.