Олександр Непочатов передав інтерактивні дошки та ноутбуки школам Буринщини

Депутат фракції «Солідарність» в Сумській облраді з приємною місією відвідав свій виборчий округ, поспілкувався з жителями Буринського району та виконав свою обіцянку щодо направлення «депутатських» коштів саме на освітні питання. Тож директори 9 шкіл Буринського району повезли в школи новенькі інтерактивні дошки, а ще 2 школи отримали по ноутбуку.

Так, сучасні інтерактивні дошки вже відправилися до Гвинтівського НВК, Першотравневої ЗОШ, Пісківської ЗОШ,Успенської ЗОШ, Сніжківського НВК, Червонослобідської ЗОШ, Чернечослобідського НВК, Дяківського НВК та Хустянського НВК. А також два ноутбуки з сьогоднішнього дня почнуть освоювати в Біжівському та Степанівському НВК.

dscn1875 dscn1881

Звертаючись до освітян, Олександр Непочатов закликав бути більш активними та ініціювати якомога більше проектів, які вподальшому вдасться реалізувати. «Подумайте заздалегідь над проектами, які є першочерговими. Втіліть свої прохання в конкретні проекти, а не лише слова. Ваша ініціатива – моє виконання», – наголосив депутат.

dscn1863 dscn1885

Саме завдяки Олександру Непочатову Буринський район в лідерах по області за сумою залучених коштів з ДФРР у 2016 році. Так 4,7 мільйона гривень пішли на будівництво водогону в Біжівській сільраді, ремонт даху амбулаторії в Успенській сільраді, заміну вікон та утеплення Буринської ЦРЛ. На Буринський дитсадок № 1 було виділено 700 тисяч гривень. Гроші пішли на утеплення та заміну вікон, дитсадок № 2 отримав 2, 3 мільйони гривень, де теж в розпалі ремонті роботи.

Після спілкування з вчителями Олександр Непочатов вирішив особисто оглянути хід робіт в дитсадках. В дитсадку № 1 роботи по заміні вікон вже виконані, на завершальній стадії утеплення. Вихователі не приховують своєї радості від того, що в приміщеннях значно зросла температура, діти почали менше хворіти, а отже відвідуваність дитсадку зросла. Оглядаючи дитсадок, Олександр Непочатов намітив собі за мету зайнятися харчоблоком, де вихователі просять покласти нову плитку, закупити нові духові шафи та мийку. Депутат пообіцяв і це питання вирішити, отримавши проект.

dscn1891 dscn1903

В дитсадку № 2 значно більший об’єм робіт, склопакети вже замінено, тож тепер дітям не страшні холоди, будівельники продовжують роботи лише ззовні.