Депутати БПП: В наступному році пріоритетом стане галузь охорони здоров’я

Депутати фракції «Солідарність» на чолі з головою Сумської облради Володимиром Токарем оглянули відреконструйоване приміщення для автомобілів Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Найцінніше, що є у людини, – це здоров’я, – наголосив Володимир Токар. – Завдання ж медицини полягає в тому, щоб його підтримувати. Те, що в області реконструюється центр екстреної медичної допомоги, це, перш за все, оперативна якість і доступність, це ті дорогоцінні хвилини, які можуть врятувати не одне життя. Тому у цьому закладі повинно все бути на сучасному рівні задля забезпечення вчасної медичної допомоги жителям Сумщини».

sorada-gov-ua-1227-111522-03 sorada-gov-ua-1227-112354-04

Керівникам області та міста, журналістам було продемонстровано гараж на 26 машин, складські та обслуговуючі приміщення, автомийку. Вартість робіт, які пішли на їх реконструкцію, складає більше 7 мільйонів грн. Кошти були виділені з обласного бюджету. Працівники «швидкої» задоволені. Вони говорять, що стало комфортніше працювати, в приміщеннях тепло, є всі умови для роботи.

Також цього року на 95 бригад закупили електрокардіографи, кардіоцентр, який знаходиться у Центрі. Такі придбання дозволять вчасно відреагувати на серцеві напади. Вартість устаткування коштувала області 6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що роком раніше була відремонтована диспетчерська, кімнати для відпочинку та кабінети.

sorada-gov-ua-1227-112446-05