Шосткинські депутати «БПП «Солідарність» зустрілись з виборцями

Перший день весни народні обранці фракції «БПП «Солідарність» в Шосткинській міськраді провели у партійній громадській приймальні. Говорили з жителями Шосткинскього мікрорайону «Капсуль» переважно про вирішення проблем житлово-комунального сектору.

«Отримали колективне доручення від мешканців будинку № 37 по вулиці Слобідській. Люди скаржаться на незадовільний стан сміттєзбирального майданчика в дворі їх будинку», – говорить депутат міськради Василь Михолап.

«Оперативно знайшли рішення – перенести цей майданчик в інше більш придатне для цієї мети місце», – зазначає голова Шосткинської міської організації «БПП «Солідарність» Олена Чанцева-Коваленко. Примітно, що березнева зустріч відзначилась ще й бажанням двох студентів Шосткинського інституту Сумського державного університету долучитися до активної діяльності місцевої партійної організації: «Наш товариш Віталій Єсн – помічник депутата. Він завжди в центрі подій. Ми також хочемо окрім навчання займатися корисною роботою – покращувати життя на нашому «Капсулі», тому ми сьогодні тут», – зазначили Сергій Кривець та Вадим Маринець.