Липоводолинські партійці відправили гуманітарний вантаж на «передову»

Партійці та депутати Липоводолинської районної організації партії «БПП «Солідарність» в черговий раз відвезли найнеобхідніші речі в зону проведення АТО. Мінімум раз, а то й два рази на місяць активісти особисто відвідують своїх земляків, які несуть службу на самому «передку», разом з волонтерами курсують від Зайцевого до Маріуполя, збираючи замовлення у бійців.

До збору гуманітарної допомоги також долучилися всі небайдужі жителі Липоводолинського району, збирали продукти харчування, овочі, теплий одяг, предмети особистої гігієни. Не встигли повернутися, як вже запланували наступну поїздку в квітні напередодні Великодня.

За словами голови Липоводолинської районної організації партії «БПП «Солідарність» Павла Ткаченка, доки тривають військові дії на сході українці на мирній території мають підтримувати наших захисників, щоб ті відчували надійний тил. «Наша політична сила тримає постійний зв’язок з хлопцями, які пішли захищати Україну від Липоводолинського району, намагаємося оперативно реагувати на всі потреби, які виникають у хлопців», – розповів Павло Ткаченко.

unnamedj unnamed