Депутат БПП за власний кошт вирішив проблему з відсутності освітлення в Ромнах

Передвиборча програма депутата Роменської міської ради від партії «БПП «Солідарність» Костянтина Малишева була лаконічною і предметною, та як показав 2016 рік, найефективнішою. Відновлення зовнішнього освітлення в місті Ромни, стало одним з головних напрямів депутатської діяльності депутата БПП.

Протягом останнього місяця депутат отримав велику кількість звернень виборців, які стосуються саме освітленням вулиць та дворів міста. Як розповіли місцеві мешканці, вони давно звертаються до чиновників з приводу неякісного освітлення їхніх вулиць. Втім жодної відповіді не отримали. Проаналізувавши дану ситуацію, депутат  прийняв рішення передати місту світлодіодні ліхтарі, придбані за власні кошти, для відновленні зовнішнього освітлення вулиць. На сьогодні зусиллями депутата відновлено освітлення на вулицях Пархоменка, братів Потебні.

«Моя ціль, – говорить Костянтин Малишев – це довести до логічного завершення процес відновлення зовнішнього освітлення  в громадських місцях та на вулицях Ромен. Сподіваюсь, що вже через декілька років усі вулиці міста в нічний час будуть яскраво освітленні».