Депутати «БПП «Солідарність» ініціюють будівництво на Охтирщині двох міні-футбольних полів зі штучним покриттям

Свої наміри ініціювати будівництво міні-футбольних полів зі штучним покриттям в селах Мала Павлівка та Комиші підтвердив депутат фракції «Солідарність» в Сумській облраді Володимир Зубко та голова Охтирської райради, депутат фракції «БПП «Солідарність» Роман Бублик.

«Сьогодення вимагає від нас забезпечувати потребу мешканців сіл у розвитку та розширенню спортивної інфраструктури. Будівництво цих об’єктів дасть можливість великій кількості дітей та дорослих не тільки покращувати свій фізичний стан, а й відпочити від буденних справ, проводити змагання районного та регіонального рівня», – розповів Володимир Зубко.

Роман Булик зазначив, що реалізація цих проектів можливе завдяки спільним зусиллям. «Це дуже добре коли ініціатива підприємців та бажання влади, як районної так і місцевої, приводить до того, що ми отримаємо чудові спортивні споруди», – зазначив Роман Бублик.

За підсумками зустрічі голова райради буде ініціювати перед депутатським корпусом питання внесення будівництва полів до Програми економічного і соціально розвитку Охтирського району на 2017 рік вже на черговій сесії районної ради.