БПП «Солідарність» спільно з громадськими активістами розпочала проект «Антикорупція»

Протягом останнього тижня активістами Сумської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» було розповсюджено листівки щодо запобігання та боротьби з корупцією. Наші активісти поширювали листівки та флаєри щодо запобігання корупції в місцях масового скупчення людей, медичних та освітніх закладах Сум.

За словами керівника Секретаріату Сумської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Марини Нагорної, сумські партійці спільно з громадськими активістами розпочинають безпрецедентний проект «Антикорупція», головна мета якого не лише боротьба з хабарництвом та вирахування корупціонерів, а й юридична підтримка кожного, хто зіштовхнувся з корупцією.

img_6916 img_6921

«Ми гарантуємо повну анонімність і всіляку юридичну підтримку кожному, хто звернеться до нас по гарячій лінії телефону або ж прийде до нас в обласний офіс партії «БПП «Солідарність» та повідомить про факт корупції. Сьогодні корупція – це головний чинник, який не дає швидко проводити потрібні реформи в країні та рухатися до європейських стандартів життя. Саме тому ми вирішили дати сигнал Києву на місцях, спільно з сумчанами, розпочавши боротьбу зі всіма, хто звик брати хабара та хоче прощатися з корупцією», – розповіла Марина Нагорна.

img_6939 img_6959