Світлана Граченко: ми плануємо збільшення місцевих бюджетів у 3-3,5 рази

Капітальний ремонт доріг, очищення ставків, створення кращих умов для навчання дітей, придбання нового медобладнання для медичних закладів – основні пріоритети у роботі кандидата від партії «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на голову Бочечківської об’єднаної територіальної громади Світлани Граченко.

За її словами, зараз у Бочечківській сільраді бюджет складає 1 мільйон 800 тисяч гривень, а після приєднання Козацької, Сахнівської та Хижківської сільрад казна в рази збільшиться, а отже з’явиться більше можливостей зробити більше добрих справ для людей, розповіла Світлана Граченко.

Працюючи на посаді голови Бочечківської сільради Світлана Граченко постійно відстоює інтереси села. За ініціативи голови один з п’ятнадцяти новеньких шкільних автобусів з’явився в Бочеках. «Придбання нового автобусу для нашої школи – приємна подія, оскільки в нашій школі було три автобуси, але один із них вже вийшов з ладу, бо був давно придбаний. Новий шкільний транспорт – це перш за все безпека дітей та комфортні умови для їх навчання», – розповіла Світлана Граченко.

Жінка поділилася своєю мрією, з якою вже звернулася до голови Сумської облдержадміністрації. Мова йде про те, що на території сільради розташований архітектурний парк-пам’ятка княгині Львових, в цьому парку є каскад з трьох озер, які замулені та позаростали чагарником. За словами Світлани Граченко, є ідея, щоб парк набув статусу обласного і з облбюджету були виділені кошти для розчищення цих ставків. «Неподалік від парку за допомогою меценатів хочемо відкрити хоспісне відділення, тож хотілося б, щоб ця паркова екологічна зона була збережена в гарному стані для людей літнього віку та молоді нашого села», – розповіла Світлана Граченко.