Випускники «Школи помічника депутата» отримали сертифікати про закінчення навчання

Учасники «Школи помічника депутата», яку ініціювала Сумська територіальна організація партії «БПП «Солідарність», вчора отримали сертифікати про закінчення навчання. На цьому розпочинається найцікавіша частина нашого проекту – на студентів чекає співбесіда з депутатами для проходження практики та екскурсія до Верховної Ради України.

Перед врученням сертифікатів про закінчення навчання студенти прослухали лекцію керівника місцевого осередку МГО «Міжнародний комітет сприяння боротьбі з корупцією та тіньовою економікою» у Сумській області Дмитра Мальцева. Громадський активіст розповів про реальні кроки боротьби з корупцією на Сумщині та дав поради, як захистити себе від корупції в рамках чинного законодавства.

По завершенні лекції настала довгоочікувана мить і майбутні помічники депутатів отримали сертифікати про закінчення навчання.

Варто зазначити, що протягом трьох місяців студенти вивчали роботу депутатів, дізнавалися безпосередньо від депутатів про тонкощі роботи депутата, відвідували засідання комісій, побували з екскурсіями в районних та обласній радах.

Як розповіла керівник Секретаріату Сумської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Марина Нагорна, наразі випускники «Школи помічника депутата» отримали сертифікати, які підтверджують те, що вони пройшли курси з підготовки майбутніх помічників, а далі на них чекає найцікавіший момент нашого проекту – практика помічниками депутатів рад різного рівня та екскурсія у Верховну Раду України, яка відбудеться вже в наступному місяці – 29 червня. Марина Нагорна висловила впевненість в тому, що випускники «Школи помічника депутата» зможуть реалізувати себе в житті і стати не тільки помічниками депутатів, а й, можливо, самими депутатами.

unnamed-5 unnamed-6