Володимир Дурноп’ян привітав Вирівську громаду з Днем села

Голова Білопільської райради, депутат фракції «Солідарність» Володимир Дурноп’ян вітаючи жителів села, подякував вирівчанам за добрі справи й відзначив Почесними грамотами районної ради жителів села.

В цей день вітали також ветеранів Другої Світової війни, учасників Афганської війни та Чорнобильської АЕС, учасників АТО, довгожителів та наймолодших жителів села, найстарше та наймолодше подружжя, спонсорів, учасників художньої самодіяльності, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, спортсменів, господарів кращих садиб та кращих фахівців всіх галузей соціальної сфери, що працюють на території ради.

Не забули про свою малу Батьківщину і відомі вирівчани, а саме чемпіонка Європи з біатлону, заслужений майстер спорту України Ганна Кулак, яка цього дня приїхала аби разом із земляками відсвяткувати День села . Жителі територіальної громади і присутні гості на святі мали можливість оглянути оформленні виставки робіт майстрів-умільців села, українські курені, шинки зі стравами народної кухні та прийняти участь у спортивних змаганнях та безпрограшній лотереї.. Веселу і змістовну концертну програму подарували учасники художньої самодіяльності Вирівського сільського будинку культури . А до самої пізньої пори для молоді села була проведена динамічна і запальна дискотека.

viri_2 viri_6