Володимир Дурноп’ян: 1 вересня школярі Білопільщини прийдуть у відремонтовані навчальні класи

Голова Білопільської райради, депутат фракції «Солідарність» Володимир Дурноп’ян здійснив робочу поїздку до Білопільської школи І-ІІІ ст.№2 ім. С. Гордієнка, Білопільського НВК – ДНЗ №4 та Воронівської сільради, де відвідав Воронівську школу та Воронівський ФАП.

Як розповів сам Володимир Дурноп’ян, мета поїздки – використання бюджетних коштів, стан виконання ремонтних робіт в закладах соціальної сфери та підготовка закладів освіти до нового навчального року.

У Білопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№2 ім. С. Гордієнка директор школи Олександр Ткаленко розповів голові райради про стан будівництва санітарної кімнати, а також показав відремонтовані навчальні кабінети, кошти на які також виділяли і депутати районної ради. У Білопільському НВК – ДНЗ №4 директор школи Наталія Заріцька розповіла про проблемні питання, які виникли під час підготовки навчального закладу до нового навчального року. Головною проблемою закладу – є  відсутність ремонту у спортивній залі школи, проект на ремонт зроблено і відправлено на розгляд до ДФРР, але на превеликий жаль , поки що, проблему так і не вирішено.

Другою проблемою – є тріщина одного з навчальних корпусів. Кошти на ремонт було виділено на сесії районної ради, але ще й досі ремонтні роботи не розпочалися. У Воронівській ЗОШ І-ІІ ст. актуальним залишається ремонт підлоги. Хоч кошти виділені і районною радою, і Воронівською сільською радою, і свої кошти готовий виділити депутат Білопільської районної ради від «Солідарності» Микола Корх, але відділ освіти не квапиться використовувати кошти.

Дуже багато питань було до функціонування Воронівського ФАПу. Головний лікар КЗБРР «Білопільська центральна районна лікарня» Юрій Мартиненко надав пояснення та запевнив присутніх , що найближчим часом покращиться робота закладу.

18072017_3 18072017_4

«Ми повинні прикласти максимум зусиль, щоб наші діти 1 вересня прийшли у відремонтовані, затишні і  чисті навчальні класи. До початку навчального року залишилось дуже мало часу, а недоліків ще дуже багато. Часу на розкачку вже не  має, приступаємо всі до роботи», – підсумував свою робочу поїздку Володимир Дурноп’ян.

18072017_5 18072017_7