За ініціативи «БПП «Солідарність» в роменському дитсадку проведено капітальний ремонт та збільшено кількість груп

Депутат Роменської міськради від «БПП «Солідарність» Володимир Роздобудько завітав у дитсадок №5, де відбулося урочисте відкриття двох груп загального розвитку для місцевих дітлахів. Саме завдяки ініціативі депутатської фракції «БПП «Солідарність» в Роменській міській раді були виділені кошти з бюджету на ремонтні роботи в цьому дитсадку.

Після проведення капітального ремонту в садочку з’явилося 35 додаткових  місць для малят, що надало можливість розвантажити наповнюваність інших груп закладу.

У своєму вітальному слові Володимир Роздобудько зазначив, що депутатами «БПП «Солідарність» було докладено багато зусиль для того, аби відремонтувати  приміщення, забезпечити їх необхідними меблями та інвентарем. Та незважаючи на складний для держави час, приділяється особливу увагу питанню виховання підростаючого покоління.

DSC_1599 DSC_1602

Після урочистостей гостям показали просторі ігрові та спальні кімнати з новими меблями, а також сучасні санвузли. Діти отримали все необхідне, аби перебування у садочку було комфортним.

DSC_1604 DSC_1616