Помічник нардепа від БПП Миколи Лаврика Олена Беркут побувала в селах Липоводолинського району

Помічник депутата Верховної Ради України від БПП Миколи Лаврика Олена Беркут та наш партієць Липоводолинської районної організації партії «БПП «Солідарність» Володимир Грицай з робочим візитом відвідали села Липоводолинського району.

Робоча поїздка розпочалася з села Панасівка. На чолі з сільським головою Михайлом Омельченком посадовці оглянули приміщення сільського будинку культури, де за ініціативою Липоводолинської партійної організації та підтримки нардепа було встановлено твердопаливний котел.

Особливу увагу звернули на матеріальне забезпечення класів. Також, Олена Беркут та Володимир Грицай оглянули приміщення Панасівського фельдшерсько-акушерського пункту. Завідуюча ФАПу Людмила Рогинська показала кабінети, в яких надається перша медична допомога. Також обговорено проблемні питання, що стосуються забезпечення пункту необхідним медичним інвентарем, зокрема це відсутність стаціонарних інгаляторів та застаріле гінекологічне крісло.

Потім Олена Беркут та Вололимир Грицай відвідали Синівську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів, щоб особисто перевірити хід ремонтних робіт по заміні вікон та дверей на металопластикові. На заміну вікон виділено 990,0 тис.грн. Ці кошти надійшли лише за сприяння нардепа Миколи Лаврика говорить Синівський сільський голова Олег Тихоненко, за що йому щира вдячність.

IMG_20171213_102740 IMG_20171213_120137

Далі маршрут помічника нардепа проліг до села Подільки. Улюбленим місцем відпочинку місцевих дітлахів став ігровий майданчик, який придбали з ініціативи нашої партійної організації та сприяння народного депутата Миколи Лаврика.

Не залишились без уваги посадовців Подільківська загальнооосвітня школа I-III ступенів, приміщення дитячого садочка та фельдшерсько-акушерський пункт. З головою Подільківської сільської ради Андрієм Воробйовим обговорили питання, направлені на покращення інфраструктури громади.

7 IMG_20171213_101512

Олена Беркут провела особистий прийом громадян в приміщенні Подільківської сільської ради. Найбільше жителів села турбують питання виплат за паї, забезпечення пільговими ліками та питання, що стосуються субсидій. Помічник нардепа на всі поставлені запитання надала роз’яснення й рекомендації та по мірі можливості сприяти їх вирішенню.