Партійці БПП ініціювали відкриття в Ромнах дитячого спортклубу

Партійці Роменської міської організації партії «БПП «Солідарність» стали ініціаторами створення в одному з мікрорайонів міста Ромни дитячого спортивного клубу.

В мікрорайонні Лозова давно вже виникло гостре питання дозвілля місцевої молоді. Тому, відкриття спортивного клубу, що має на меті масове залучення дітей до занять різноманітними видами спорту, створення умов для максимальної реалізації їхніх здібностей у спорті, дуже доречне.

Ідея про створення спортивного дитячого клуба була підтримана міськими депутатами від БПП. Вони знайшли необхідне приміщення, фінансували косметичний ремонт у спортивній залі, запросили кваліфікованих тренерів.

Спортивний клуб зможуть відвідувати близько 50 хлопців та дівчат, які будуть опановують такі види спорту, як бокс та тхеквондо.

Невдовзі, приєднатися до спортивної молоді зможуть всі охочі жителі мікрорайону. Адже окрім ринга для боксу та татамі для боротьби, у новому спортивному клубі планується встановити сучасні тренажери.

На відкриття спортивного клубу партійці  міської організації «Солідарність» приїхали з подарунком. Щоб заняття майбутніх чемпіонів зробити ще комфортнішими, вони подарували новий електричний обігрівач.

«Сьогодні підтримка спорту переважно тримається на приватній ініціативі, а має стати частиною державної стратегії.  Хтось може сказати, що це питання не на часі, проте здоров’я нації – це пріоритет за будь-яких умов і про це не варто забувати», – сказав у своєму привітальному виступі активіст Роменської міської організації партії «БПП «Солідарність» Андрій Перезва.

DSC_0286