За сприяння Миколи Лаврика в одній із шкіл на Роменщині з΄явилися нові сучасні меблі

За ініціативи народного депутата БПП Миколи Лаврика в селі Погожа Криниця Роменського району в місцевій школі  з΄явилися нові сучасні меблі, які регулюються під зріст дитини, а в ігрових кімнатах дошкільного закладу – яскраві та зручні шафи та столики.

Напередодні Новорічних свят з робочим візитом в село Погожа Криниця Роменського району завітала помічник народного депутата від БПП Миколи Лаврика Олена Беркут. Разом з партійцями Роменської міської організації партії «БПП «Солідарність» вона від імені народного обранця привітала маленьких мешканців села з Різдвяними святами та подарувати новорічні подарунки.

У діяльності Миколи Лаврика благодійність займає вагоме місто. Тому не дивно, що до Новорічних свят, завдяки старанням народного депутата  в місцевій школі  з΄явилися нові сучасні меблі, які регулюються під зріст дитини, а в ігрових кімнатах дошкільного закладу – яскраві та зручні шафи та столики.

Зі словами подяки  за подарований ігровий майданчик, звернулися до Олени Беркут  вихователі дитячого садочку. Тепер малюки зможуть під час прогулянок  бавитися на нових гойдалках та гірках.

DSC_0258 DSC_0269

«Дуже приємно, що народний депутат від партії БПП Микола Лаврик  не стоять осторонь проблем сільських шкіл та дитячих садочків . Він робить все можливе, щоб сільські школярі на рівні з міськими отримували якісну освіту, йшли в ногу з сучасними інтерактивними технологіями», – зазначив голова сільської ради Василь Сердюк .