Партійці БПП допомогли АТОвцям укласти земельні угоди з орендарем

Під час новорічних свят 17 учасників АТО отримали подарунки у вигляді «Витягу на право власності на землю» та безпосередньо в офісі Тростянецької районної організації партії «БПП «Солідарність» уклали угоди з орендарем на використання їхньої землі. Не прийшлося військовикам ходити по незнайомих кабінетам різних державних та недержавних установ, «обпікатися» об непорядних підприємців-орендарів та інше. Весь тягар організаційних питань виконував їх бойовий побратим, голова Тростянецької районної організації партії «БПП «Солідарність» Сергій Самойленко.

Цього дня серед військовиків був навіть іменинник Максим Міщанин, який і зараз служить за контрактом в армії, а додому приїхав у відпустку. Як сказав військовик: «Під час служби в нього взагалі не має можливості вирішувати ці питання, тому велика вдячність партії «БПП «Солідарність», місцевим державним керівникам та всім , хто допомагає АТОвцям».

Щоденна кропітка робота тростянецьких партійців по соціальному захисту жителів району стала нормою їх діяльності. Деякі громадяни звертаються з питань пенсії та пенсійної реформи, інші просять благодійної допомоги, але на особливому рахунку захисники України – учасники АТО.