Юрій Яремчук ініціював встановлення нового дитячого майданчику на Краснопільщині

За ініціативи голови Краснопільської ОТГ Юрія Яремчука, голови Самотоївського старостинського округу Івана Перерви в селі Самотоївка встановлена та облаштована комфортна і безпечна зона відпочинку для дітей та дорослих. Встановлені гойдалки, пісочниці, лавки для сидіння, колодязь з питною водою.

Під час відкриття майданчика партійці «БПП «Солідарність» влаштували дитяче свято – з повітряними кульками, іграми, музикою, конкурсами та іншими розвагами.

Батьки не приховують радості від встановлення майданчика. Батько двох синів,  Володимир каже: «Мені дуже тут подобається, класний майданчик. Нарешті зробили. Ось моїх двоє дітей – Єлисей та Тимофій, вони вже тут граються, ми поруч живемо».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Школярка Марія мешкає поруч із новим майданчиком. Дівчинка каже, нарешті з’явилося місце, де можна погратися з друзями. «Я дуже рада, що у нас тепер новий майданчик. Нам тепер є де гратися, я буду приходити сюди», – розповідає Марія.

Юрій Яремчук розповів, що він планує продовжити роботу в цьому напрямку, щоб в кожному селі ОТГ з’явилося декілька нових дитячих майданчиків.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA