За підтримки БПП в Ромнах відбувся другий молитовний сніданок

Партійці Роменської міської організації партії «БПП «Солідарність» взяли участь у другому молитовному сніданку, який нещодавно пройшов в приміщені мерії.

Ця визначна для Ромен подія відбулася за активною підтримкою міської організації партії «БПП «Солідарність». На зустрічі зібралися: керівництво міста, місцеве духовенство, депутати,  представників громадських організацій та журналісти.

Однією з особливостей молитовного сніданку є те, що молитви виголошувалися не священнослужителями, а представниками різних гілок влади, громадськості та бізнесу. Під час неформального спілкування учасники обговорили важливі теми щодо утвердження духовності, моралі, християнських цінностей в усіх сферах життя суспільства.

Під час зустрічі учасники спільно помолилися за Україну та за її захисників.

«Національні молитовні сніданки в держаних органах влади — традиція багатьох демократичних країн світу. Вже 65 років вони відбуваються у США, є така традиція у Європарламенті, парламентах Німеччини, Великобританії та інших. Такі заходи слугують платформою для об’єднання навколо духовних і біблійних істин політиків різних таборів, урядовців, бізнесменів, громадських діячів.

Сподіваємося на продовження цієї важливої традиції і в нашому місті» – зазначив голова Роменської міської організації партії «БПП «Солідарність» Володимир Роздобудько.

DSC_2875