Депутати БПП підтримали матеріально участь роменських спортсменів у IV Всесвітній Олімпіаді та чемпіонаті Європи з гирьового спорту

За підтримки депутатів Роменської міської організації партії «БПП «Солідарність» спортсмени Левченки взяли участь у змаганнях з гирьового спорту.

8-9 вересня 2018 року у м. Вітебськ (Республіка Білорусь) відбулися змагання з гирьового тріатлону – IV Всесвітня Олімпіада та чемпіонат Європи, які проводила Міжнародна федерація гирьових видів спорту.
У змаганнях виступили кращі гирьовики з різних країн світу, серед яких: Україна, Латвія, Естонія, Німеччина, Польща, Казахстан та інші.

DSC_3276[3] DSC_3293[2]

У складі збірної України виступали представники Роменщини: багаторазовий чемпіон України, п’ятиразовий абсолютний чемпіон всесоюзних змагань, багаторазовий чемпіон світу та Європи, чемпіон  I та II Всесвітніх Олімпіад майстрів гирьового спорту в екстремальних умовах  – Михайло Іванович Левченко та його син Михайло Михайлович, який у свої молоді роки також має почесне звання багаторазового чемпіона світу.

Саме завдяки підтримці депутатів фракції «БПП «Солідарність» в Роменській міській раді стала можлива участь відомих спортсменів з Роменщини  в  Всесвітніх змаганнях.

Після повернення героїв додому, партійці «БПП «Солідарність»  організували зустріч зі школярами. Звертаючись до молодого покоління,  досвідчені спортсмени підкреслювали, що для досягнення будь-якої  олімпійської висоти потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення поставленої мети.