Володимир Токар зустрівся з майбутніми лідерами

Очільник обласних парламентарів Володимир Токар завжди з радістю і задоволенням спілкується з юними відвідувачами обласної ради, а особливо з тими хлопцями і дівчатами, які цікавляться політичною атмосферою, приміряючи на себе роль депутатів ради, займаються саморозвитком з метою поліпшення учнівського та студентського самоврядування.

Ось і сьогодні, 22 листопада, на зустріч з Володимиром Миколайовичем завітали члени Сумської міської молодіжної громадської організації «Ліцей», що з 2004 року готує майбутніх лідерів, які зможуть активно включитися у розбудову України як демократичної держави з відкритим громадянським суспільним ладом, прозорою діяльністю органів влади й ринковою економікою.

А серед тих, хто залучився до розмови, були старшокласники шкіл та студенти вишів нашого регіону, які у вільний від навчання час є учасниками проекту «Служитель народу».

– Добре, що у нас є така молодь, яка хоче змінити життя на краще, а країна чекає знань і умінь від молодих та активних лідерів, які б змогли довести розпочату батьками справу розбудови країни до кінця, – сказав Володимир Токар, вітаючи від імені депутатського корпусу шановних гостей. – І ми вам у цьому допоможемо.

res_2 res_3

І одразу посипалися запитання: як ви прийшли в політику, як і з чого починати, аби стати депутатом, чи існує опозиція тощо. Не оминули і більш буденних, але дуже значимих для людей проблем, приміром, запитали, як могла влада допустити, що у ряді міст України люди увійшли в холоди без опалення в квартирах. Володимиру Миколайовичу довелося відповідати щиро і відверто на непрості запитання, розповісти про себе, про депутатський корпус облради, про проблеми і уміння знаходити компроміси між депутатами різних політичних спрямувань і поглядів, про ті питання, які доводиться з’ясовувати на закріпленому за ним як депутатом окрузі.

– Можливо, я не так красно умію говорити, але я умію добре працювати, – посміхаючись, щиро зізнався молодим колегам голова обласної ради. – А ще, думаю, з вас виростуть хороші політичні лідери, керівники підприємств і ми готові передавати вам, хто хоче навчитися працювати, хто з розумінням вболіває за потреби людей, свої досвід, знання, уміння. Мрію, щоб нас замінила молодь, яка любить свою державу!

res_1 res_6

Далі майбутні лідери вирішили змоделювати роботу обласної ради, тож продовжили навчання у залі засідань, де мали можливість відчути себе справжніми парламентарями, розробляти відповідні документи.