В Краснопіллі відбулося перше засідання ради регіонального розвитку Краснопільського району

Голова Краснопільської районної організації партії «БПП «Солідарність» Віталій Савоненко взяв участь у роботі першого засідання ради регіонального розвитку Краснопільського району, яка створена з метою сприяння налагодженню ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування району з районною державною адміністрацією у питаннях напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади, вирішення проблемних питань життєзабезпечення району.                                        

Головними темами засідання стали питання проведення в районі ключових реформ, зокрема медичної та освітньої, створення привабливого інвестиційного середовища для розвитку підприємництва в районі. В ході засідання обговорили питання проведення в Краснопільському районі ключових реформ, основною з яких є децентралізація. У своєму виступі голова районної ради Віталій Савоненко окреслив присутнім основні здобутки у розвитку району та плани, над реалізацією яких працюватимуть у майбутньому.

«Сьогодні ми збираємося в такому колі вперше, але я глибоко переконаний, що це лише початок нашої тісної співпраці з підготовки перспективного плану розвитку району на найближчі  три  роки. Ключова мета зустрічі – вдосконалення конструктивного діалогу між владою, громадськістю та місцевим самоврядуванням і на основі цього вироблення перспективного плану розвитку району», – зауважив Віталій Савоненко.

IMG_0583