Володимир Горох прозвітував перед кролевецькою громадою

Щороку перед депутатами Кролевецької районної ради, громадськістю звітує про свою роботу депутат фракції «Солідарність» в Сумській обласній раді Володимир Горох. І цей рік не став винятком. Під час 28 сесії Кролевецької районної ради депутат привітав присутніх з прийняттям бюджету на 2019 рік, подякував керівникам району, депутатському корпусу районної ради, сільським головам та всім жителям Кролевеччини за плідну співпрацю та взаємопорозуміння. Проінформував присутніх про свою роботу та поділився стратегією розвитку Сумської обласної клінічної лікарні. В свою чергу, депутати ради подякували Володимиру Гороху за всебічну та потужну допомогу Кролевеччині.

Звіт про роботу депутата Сумської обласної ради сьомого скликання фракції «Солідарність» Гороха Володимира Васильовича

Робота депутата спрямована на захист інтересів громади, як цього вимагає Закон України «Про статус депутатів місцевих рад». Протягом року я активно виконував доручення виборців у межах депутатських повноважень, сприяв вирішенню проблемних питань виборців, а саме: працевлаштуванню, медичному забезпеченню, покращенню соціальної інфраструктури району тощо.

За ініціативи громади та районної ради було виділено кошти на об’єкти округу – 200000,00 гривень на виконання депутатських повноважень депутатів Сумської обласної ради, а саме:

придбання медичного обладнання для Кролевецької центральної районної лікарні – 90 тис. гривень;

надання матеріальної допомоги на довготривале лікування: Лебідь Н.П., Ломакін І.М., Сіра Л.І. – по 7 тис. гривень; Селіховій О.О. – 10 тис. гривень;

ремонт коридору Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів       № 5 – 30 тис. гривень;

облаштування скейт-парку в м. Кролевець – 35 тис. гривень;

придбання принтера для закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 –         5 тис. гривень;

придбання ноутбука та принтера для закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 11–9 тис. гривень.

Приймав активну участь у сесійних засіданнях Сумської обласної ради, районної та сільських рад на своєму виборчому окрузі.

Протягом року кожну останню п’ятницю місяця здійснював прийом громадян особисто або через моїх помічників (31), що дало можливість бути ближчим до проблем жителів виборчого округу. Найбільша частка звернень надійшла із проханням в організації надання медичної допомоги, особливо онкохворих та тяжкохворих. Усі звернення  розглянуто, зібрано необхідні документи й виділено кошти. Основна проблема в доступності різних видів допомоги є безгрошів’я та неінформованість населення.

Був активним учасником роботи Сумської обласної ради. Неодноразово звертався з проханням щодо можливості розгляду питання про виділення коштів на виконання депутатських повноважень; підтримки розвитку навчально-практичної бази медичного інституту; ремонтних робіт дорожнього покриття; виділення коштів для реперфузійного центру Сумської обласної клінічної лікарні, на спортивний інвентар для Мутинської та Дубовицької сільських рад; передачу на баланс майна ПАТ «Сумиобленерго»; виділення коштів на найсучасніше медичне обладнання та препарати.

Другий рік поспіль намагаюся допомагати соціально-незахищеним верствам населення пройти реабілітаційні етапи лікування. Отримав звернення від молодої мами дитини-інваліда, яка потребувала санаторного лікування, але з її діагнозом підходить лише один медичний заклад на теренах України. За результатами розгляду  звернення  родина отримала безкоштовну путівку до санаторію, де мама з дитиною змогли пройти курс лікування.

Протягом 2018 року з особистих коштів було виплачено матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам на суму 20 тис. гривень.

На одному з особистих прийомів до мене звернулась ініціативна група мешканців сіл Кролевецького району щодо ямкового ремонту дорожнього покриття у районі (Ярославець, Тулиголове, Дубовичі, Білогриве). Дані роботи були проведені.

Хочу висловити подяку за співпрацю та підтримку у вирішенні даного питання голові Кролевецької районної ради Авраменку М.В., голові Кролевецької районної державної адміністрації Кучерявому О.В., головам сільських рад.

Знаючи, що соціальні заклади регіону потребують підтримки, регулярно відвідую та вивчаю їх проблеми.

За моєї ініціативи в Кролевецькому центрі первинної медико-санітарної допомоги проводились прийоми вузькопрофільними фахівцями: неврологом, кардіологом, проктологом, нейрохірургом. При потребі консультації надавались на дому, не тільки в райцентрі, а й у селах району. Протягом місця працював пересувний флюорограф Сумського обласного протитуберкульозного диспансеру.

Ветеранам-педагогам та медикам (одиноким, з мінімальними пенсіями) постійно передплачую районну газету «Кролевецький вісник» та «Урядовий кур’єр».

Перед Великодніми святами мною була організована допомога колишнім воїнам Другої світової війни, АТО та Чорнобильцям, які отримали пасхальні набори.

Беру активну участь у роз’яснювальній роботі стосовно актуальних питань розвитку суспільства, у тому числі медичної, освітньої галузей та діяльності органів місцевого самоврядування.

Впевнений, що і надалі буду приділяти максимум уваги в вирішенні найскладніших проблем виборців свого округу.