Конотопщина зустріла Різдво гучними колядками колективу «Писанка» Великосамбірського СБК

За ініціативи депутата Конотопської районної ради від «БПП «Солідарність» Миколи Горбенка працівників районних служб привітали веселими колядками учасники зразкового аматорського фольклорного колективу «Писанка» Великосамбірського СБК. Колядники побажали миру, щастя, радості, здоров’я і добра.

Такі вітання вже стали традиційними і мають вони одну особливість – всі побажання, які від щирого серця адресують аматори сцени очільникам району та всім жителям, як правило, збуваються – на Конотопщині панують мир, злагода і порозуміння, активно розвиваються заклади освіти, культури і медицини, щедро родять хліборобські ниви і зростають прирости й надої на фермах, ремонтуються дороги, втілюються в життя різні плани і задуми, спрямовані на розвиток населених пунктів і покращення життя людей. І це не випадково – адже живуть і працюють у районі хороші люди, справжні професіонали, які для розвитку району докладають всі свої вміння і знання.

Усі, до кого завітали колядники, щиро дякували учасникам художньої самодіяльності за колядки, щирі побажання і подарований хороший настрій.