Депутати «БПП «Солідарність» долучилися до вшанування жінок із солдатських родин

Вже стало доброю традицією з приходом весни урочисто відзначати дні народження Лебединського міського та районного жіночих клубів «Горлиця». Зазвичай, на свої тематичні зустрічі лебединські «горлиці» запрошують представників влади, депутатів різного рівня, меценатів, аби познайомити їх з жінками незвичайних доль. Депутати фракції «БПП «Солідарність» в Лебединській міськраді охоче прийняли запрошення.

Цього разу вибір припав на жінок з солдатських родин – матерів, дружин, сестер з Лебедина і ряду сіл району, які відчули і нині відчувають в своїх серцях гіркоту і неспокій через неоголошену війну. активістками громадського життя міста і району, цікавими особистостями-співбесідницями, майстринями на всі руки, тощо. Цього разу на гостину завітали депутати

Депутати Наталія Логвиненко, Ігор Колєсніков, Андрій Короткий, Ігор Губар, Сергій Костюков, Андрій Мартишко після щирого спілкування вручили подарунки для сильних духом жінок-землячок, близькі люди яких стоять на варті кордонів рідної неньки-України.

53476500_2318572078403449_4024306926681587712_n